The Magic Bean Factory

Lanceer je online aanwezigheid!

The Magic Bean Factory is een digital agency uit België. We leggen onze focus op jouw onderneming en richten onze pijlen op digitale groei op ieder vlak!

Digitale strategie

Een slimme strategie is essentieel voor je online groei. Daarom hebben we allerlei vragen voor jou! We personaliseren je online aanwezigheid voor jouw ideale klanten.

Branding

Jouw huisstijl, kleurenthema, logo, … moeten helemaal in lijn liggen met de boodschap die jouw bedrijf deelt en de aandacht van je potentiële klanten vast houdt.

Webdesign

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. We zorgen ervoor dat jij professionaliteit, autoriteit en vertrouwen uitstraalt!

Ranking en SEO

Om gevonden te worden in zoekmachines, moet je eerst ranken met je website. We maken gebruik van de laatste geheimen uit de SEO wereld om jouw website te laten scoren!

Content creatie

Content creatie was ons eerste lief! We schrijven met veel plezier volledig geoptimaliseerde web teksten die jouw website nog hoger doet zweven in de rankings.

Online marketing

Online marketing zorgt ervoor dat jouw pagina’s onder de ogen van je ideale klant terecht komen. We optimaliseren jouw content marketing en social media marketing plan!

Je online presence betoveren?

Ligt er een digitaal project op het puntje van je tong? Speel je al een tijdje met het idee om eindelijk toch eens werk te maken van die website? Het internet wacht vol ongeduld op je! Laten we een video call plannen! Of stuur ons een berichtje!